850.00 lei Punte pentru spate. Sport, Fitness, Yoga, Gimnastica.

Data publicării: 3 Mai, 2019
  • Locaţie: Chisinau , Chisinau , Moldova

Tractarea spinării, denumită în plus tracțiune - o metodă inventată în antichitate. Aceasta este una dintre cele mai vechi metode de abordare a diferitelor patologii ale coloanei vertebrale. Efectul pozitiv al utilizării simulatorului:
descărcarea și întinderea coloanei vertebrale toracice și lombare
de înaltă calitate de auto-recuperare după greu efort fizic
eliminarea curburilor spinării și dobândirea unei poziții frumoase
reducerea greutății
creșterea potenței
consolidarea mușchilor gluteali, a mușchilor abdominali, a șoldurilor și a brațului
Simulatorul este utilizat pe scară largă în sport, fitness, yoga, qi gong etc. imediat după un antrenament, sau o activitate fizică. Orice formare a muschilor din spate și exerciții pentru spate ar trebui să aibă un element indispensabil în el - flexibilitate sporită a corpului și întinderea coloanei vertebrale. În cazul în care există o întindere а spatelui după un antrenament, există o creștere musculară și o creștere a volumului
După antrenament sau o activitate fizică , mușchii spatelui și a corpului sunt "înfundati" - trebuie să fie întinși și eliberați de blocurile actin-miozină.
2-5 min este suficient pentru a obține efectul. De asemenea 2-5 min , înainte de culcare, vă veți pregăti mușchii și coloana vertebrală pentru recuperare de înaltă calitate.
Potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii cu un nivel bun de pregătire. Un unghi mai mare vă va permite să întindeți mai eficient coloana vertebrală și mușchii coloanei vertebrale.
Simulatorului este realizată în conformitate cu regulile universale, proporții de aur ale secțiunii de aur, precum și dimensiuni Feng Shui
Lungimea 43,2 cm unui "cuantum"
lățime 13 cm nișă pentru coloană vertebrală 3 cm
înălțime 14 cm.
Al doilea simulator este conceput pentru diferite nivele de antrenament datorită reglării părții superioare a acestuia în două poziții, ceea ce permite utilizarea acestuia numai cu beneficii pentru sănătate, fără a permite încărcături excesive.
L 27 cm
B 13 cm nișă pentru coloană vertebrală de 3 cm,
h 8 cm, cu suport +2 cm,
Pini acoperiti cu lac-practic sau cu ceară- eco
Încărcat cu energie pozitivă.
Alți simulatori anunțurile mele.
Trimiterea este posibilă


Telefon de contact: +37362013399 sadhumd@mail.ru https://www.facebook.com/sadhu.moldova.1

Comentarii

    Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

    Postează un anunţ