1.00 € Augumentare mamară

Data publicării: 1 Decembrie, 2019
  • Locaţie: Chisinau, Chisinau, Chisinau, Moldova

Dacă vrei să arăți mai atrăgătoare și mai convinsă în propria frumusețe, nu trebuie să-ți fie rușine de dorința de a-ți mări sânii. Astăzi medicina estetică îți oferă oportunitatea să arăți așa cum îți dorești, datorită procedurii de augmentare mamară.
Mărirea sânilor sau, cum i se mai spune, „mamoplastia”, reprezintă un procedeu chirurgical prin care se îmbunătățește aspectul, forma și mărimea sânilor. Această procedură estetică constă în introducerea implanturilor mamare sub țesutul pieptului.
Și dacă, din anumite motive, nu-ți convin implanturile cu silicon, există o altă modalitate de a obține o formă mai atractivă a sânilor. Este vorba despre injectarea de grăsime în sâni. Această procedură este numită și transferul de grăsime autologă (proprie) sau „lipofilling”. Ea presupune transferul de grăsime din zonele corpului care conțin grăsime în exces, de exemplu exteriorul coapselor, abdomenul sau interiorul brațelor, în zonele care au deficiențe de volum.
Nu mai fi obsedată de frica de a fi respinsă, atunci când nu ești mulțumită de forma și mărimea naturală a sânilor. Sună +373(22)58-98-22 la clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică Alter-MED. Programează-te la chirurgul estetician și îndeplinește-ți visul acum!

https://altermed.md/servicii/augmentarea-mamara


Telefon de contact: -

Comentarii

    Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

    Postează un anunţ