1.00 € Rinoplastie

Data publicării: 1 Decembrie, 2019
  • Locaţie: Chisinau, Chisinau, Chisinau, Moldova

Știai că forma nasului influențează considerabil aspectul general al feței? Din motiv că acesta are o importanță estetică deosebită, operația de remodelare a nasului (rinoplastia) este una dintre cele mai frecvente intervenții practicate în chirurgia estetică.
Scurtarea, ridicarea și îngustarea vârfului nasului, îngustarea piramidei osoase nazale, înlăturarea cocoașei, corecția devierilor de sept reprezintă proceduri de corecție a nasului prin metode speciale de intervenție chirurgicală. Rinoplastia se efectuează numai prin interiorul nărilor, așa că nu trebuie să-ți faci griji de cicatrici vizibile în jurul nasului.
Datorită remodelării nasului, vei avea mai multă încredere în tine și vei obține mai multe reușite atât pe plan profesional, cât și pe cel personal.
Dacă te întrebi care e prețul operației estetice la nas, atunci ar fi bine să ții cont de profesionalismul, rezultatele anterioare și de îndemânarea chirurgului plastician, iar pentru a beneficia de toate avantajele pe care rinoplastia le poate oferi, apelează +373(22)58-98-22, clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică Alter-MED te va scăpa pentru totdeauna de micile neajunsuri ale formei nasului.

https://altermed.md/servicii/rinoplastia


Telefon de contact: +373 697 71 117

Anunţuri asemănătoare

Comentarii

    Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

    Postează un anunţ